Garmin radar til båden? Priser, fordele mv.

Har du overvejet en Garmin radar til din båd, men mangler du flere informationer, inden du tager din beslutning? Det kan være rart at vide noget om prisniveauet, fordelene, og hvor du kan købe din nye Garmin radar, før du begynder at kigge for alvor, og alt dette kan du finde svar på lige her.

Mange fordele ved at vælge Garmin radar

Når du vælger en Garmin radar, så kan du nyde godt af rigtig mange fordele. Først og fremmest er Garmin en af de førende på markedet, når det kommer til GPS’er, radarer og lignende, og det er uden tvivl, fordi de har så godt styr på det, de laver. Du får et gennemarbejdet redskab, der er bygget på baggrund af mange års erfaringer med samme type apparater. Med en Garmin radar får du også god brugervenlighed, så det bliver lettere for dig at bruge din radar. Det kan betyde rigtig meget især i starten, at det er forholdsvis ligetil at lære din Garmin radar at kende. Derudover har en Garmin radar også et super fint og kompakt design, og du kan få en Garmin radar, der passer til de fleste både – helt fra de små og op til de langt større.

Garmin radar i forskellige prisklasser

Endnu en fordel ved en Garmin radar er, at der findes radarer i forskellige prisklasser, så du kan finde en, der passer til dig. Har du en lille båd med begrænset plads, og skal du ikke bruge en radar særligt ofte, så kan du få en mindre radar, der passer bedre til dit budget. Men der findes også en Garmin radar til dig, der skal bruge din radar ofte og måske har en større båd, som den skal passe ind på.

Er du nysgerrig på den specifikke pris, så er der forskel fra model til model, og skal du bruge specifikke funktioner, kan det også være nødvendigt med ekstraudstyr, så det er svært at sige noget om, hvor meget din kommende Garmin radar præcis koster. Men i udgangspunktet starter de omkring de 10.000 kr. og går opefter i pris derfra.

Lad ShipShape hjælpe dig med din nye Garmin radar

Vil du gerne kigge nærmere på en Garmin radar, så kan du se et stort udvalg på shipshape.dk, hvor du også kan læse meget mere om de forskellige modeller, så du kan opveje fordele og ulemper ved hver enkelt. ShipShape tilbyder prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris som overhovedet muligt, når du skal købe din Garmin radar, og de har også 100 dages returret. Er du klar til at finde din Garmin radar, så køb her.

Hvis du gerne vil se lidt nærmere på din Garmin radar, inden du køber, så kan du også besøge ShipShape i deres fysiske butik på Rungsted Havn. Der kan du også få en snak om, hvilken Garmin radar, der passer til dine behov, så du kan bestille det rigtige produkt hjem.