E-fatbike: El mountainbikes med høje tophastigheder

Elcykler har efterhånden indtaget de danske cykelstier, og du kender sikkert allerede godt de cyklister, der ser ud som om, at de har lidt mere overskud, også selvom det regner eller blæser, fordi de har hjælp til at træde i pedalerne. Men elcykler er ikke kun forbeholdt cykelstierne, for du kan nemlig også få en e fatbike, der kan tage dig offroad og bringe mere fart ind i dit liv.

En e fatbike er til dig, der gerne vil have fart over feltet

Med en e fatbike kan du få ekstra fart i cyklen, for når du træder i pedalerne, er der nemlig en motor, der hjælper dig på vej. Og du kan faktisk helt selv bestemme, hvor meget hjælp du gerne vil have fra motoren. Med en e fatbike fra Boxbike.dk kan du nemlig selv vælge, hvor kraftfuld en motor du vil have på din e fatbike, hvilket giver dig mulighed for en tophastighed på op til 45 km/t. Du kan altså få masser af vind i håret og luft til hovedet på sådan en e fatbike.

Husk dog, at der er regler om elcykler til brug i trafikken, og hvis du har en motor på mere end 250W, så er der nogle regler, der gør sig gældende. Sørg derfor for at have sat dig ind i reglerne, før du køber din e fatbike, eller spørg nogle til råds, der har forstand på emnet.

Brug en e fatbike, når du vil på offroad eventyr

En e fatbike er bygget op som en mountainbike, der jo i forvejen er god, hvis du skal cykle på andet end almindelige veje og cykelstier. Men på en e fatbike er alt bare større, da du får en en bredere forgaffel og baggaffel, bredere fælge og krank og samtidig også meget bredere dæk, der kan køre på langt de fleste underlag. For eksempel kan du sagtens køre på sne og is med en e fatbike, ligesom du også kan forcere terræn med sand og grus og lignende, eller du kan tage en tur i skoven på den ujævne skovbund og stadig have et godt greb i underlaget. En e fatbike er altså den ideelle partner, hvis du gerne vil på eventyr ude i den danske natur, og du er næsten garanteret oplevelser og sved på panden, når du kører ud i det ganske land på sådan en cykel.

Boxbike.dk har din nye e fatbike

Kan du slet ikke vente med at komme ud i naturen på en e fatbike, så kan du finde et udvalg af e-fatbikes hos Boxbike.dk. De har flere forskellige e fatbikes, så du kan finde en, der falder i din smag. Når du bestiller din e fatbike hos Boxbike.dk er den 90% samlet, så der er ikke meget, du skal gøre selv, før du kan komme ud og teste cyklen af. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du altid tage fat i Boxbike.dk, der også har en chatfunktion på hjemmesiden.