Nu kommer sommeren

Foråret er allerede over os

Sommeren er bebudet af solens stråler og forårets lys

Hvor er jeg bare i godt humør. Den her dag er virkelig chill. Mine venner har inviteret mig på picknick, og selvom det kun er marts måned, så er solen over os, og den er begyndt at varme. Vi skal bare sørge for ikke at sidde et sted, hvor vi får træk. I parken er der heldigvis mange steder, hvor man kan sidde i læ.

 

I dag har jeg taget min lyse kjole på. Indenunder har jeg mine bambus trusser på. Jeg elsker at gå i bambusundertøj, når solen varmer mig på den her gode planet. Når jeg mangler noget tøj, går jeg ind på hjemmesiden GreenTown.dk og ser, om de ikke har et godt forslag til mig derinde. Det har de som regel.

Min nye bluse

Solen er så lækker. Det er for nice, at vi bare kan sidde her i solens stråler med kjoler og solbriller på. Jeg har også min nye bluse i økologisk bomuld på. Den har sommerens landskab på sig i form af bølgende bakker og en bugtende strand i det fjerne. Solen stiger op over landskabet og hæver sig med sit varme lys.

 

Det gør mig glad at have den bluse på, fordi jeg ved, at den spreder glæde omkring sig, fordi folk ser billedet af sommeren og begynder at glæde sig. De får både forårsfornemmelser og den der lykkefølelse, som man får, når man pludselig husker, at enhver vinter altid bliver efterfulgt af en sommer. Og for mange betyder sommeren muligheden for at leve det frie liv, som de ikke har følt sig i stand til at leve om vinteren, fordi der er så koldt, vi har så meget tøj på, og fordi vores kroppe bliver så stive i kulden.

 

Vegetarianisme og sommer

Siden sidste år har jeg været vegetar. Det var en besluning som bare kom til mig som en slags åbenbaring. Jeg ved faktisk ikke helt præcist, hvordan den kom til mig. Lige pludselig så var den der bare. Jeg sad i solen i en rigtig dejlig solkrog på mit arbejde, hvor jeg belønnede mig selv med solens stråler for et godt stykke udført arbejde. Pludselig, sådan helt out of nowhere, så kom den her tanke bare, at jeg da skal leve som vegetar, og det må jeg sige, at jeg har taget til mig. Siden jeg begyndte at blive vegetar har jeg heller ikke særlig meget dårlig samvittighed, for jeg lever faktisk bedre og sundere og har slanket mig ret meget. Det er virkelig en dejlig beslutning at tage, og jeg vil opfordre alle andre til at tage sådan en beslutning. Vegetarer og folk, der spiser økologisk, lever vist også noget længere, og hvorfor ikke blive længe i det her dejlige liv og få mange gode somre.