Det er sund fornuft at købe en spar nord aktie

Det er sund fornuft at købe en dansk aktie, eksempelvis at købe en spar nord aktie. Det er sund fornuft på mere end en måde. Dels undgår du bankernes negative renter og dels handler du i dit eget bagland og ikke i et naboland. Er du ikke en dreven aktieinvestor er der hjælp at hente. På siden Læromaktier.dk finder du en hel masse nyttig viden og grundig indføring i det at handle med aktier. Er du nybegynder er det et rigtigt godt sted at starte.

Snyd banken og køb aktier for pengene

Bankerne er lige nu helt i baglås. Hvor du førhen blev belønnet for at låne dem dine surt tjente penge, bliver du nu nærmest straffet. Bankerne følger tidens trend som er det absolut modsatte af at spare penge op. Alle markeder skriger til dig om at forbruge frem for at lægge til side til en dag med regnvejr. Du kan snyde tendensen og banken ved at købe en spar nord aktie, eller en aktie i en anden dansk bank. På den måde får du afkast af dine surt tjente penge, samtidig med at du har lagt dem til side til en dag med regnvejr.

Køb dansk også når du køber aktier

Køb dansk når du handler i det hele taget. Køb dine økologiske grøntsager i den nærmeste gårdbutik. Jo tættere du kan handle i forhold til egen bopæl, jo mere CO2 neutral er du. Al transport er belastende for vores planet. I hvert fald indtil vi har set enden på den grønne omstilling, hvilket der jo nok stadig er en del år til. Indtil da, gør du klogest i at handle lokalt. Når vi taler aktier betyder det at du bør købe aktier i danske firmaer. Du kan købe en spar nord aktie og har dermed købt dig direkte ind i den danske økonomi og er med til at bevare danske arbejdspladser til danske statsborgere. Der er ingen forskel på at købe økologiske agurker i nærmeste gårdbutik og danske aktier, begge dele er sund fornuft.