7 Smykke tips til din første date.

Uanset om det er en person, du matchede med på en dating-app, en kollega, der bad dig ud, en du mødte i baren eller blot en ven af ​​en ven – at gå på den første date vil helt sikkert bringe en rimelig del af sommerfuglene med sig i mavefornemmelse. I kunne have chattet online i et stykke tid, måske har talt under opkald og måske endda allerede face timet hinanden, men at møde nogen til en første date er en helt anden boldspil.

Første dates er, når du får sat din bedste fod frem, og giver din date hele indtrykket og ikke kun ét aspekt af dig. Hvordan du klæder dig ud og style dig selv til daten, siger meget om, hvor meget du er interesseret i den anden person, samt hvor meget indsats du er villig til at lægge i. Når du først har krydset forhindringen for at vælge det rigtige outfit, er det tid til at vælge det rigtige tilbehør til det.

 

  1. Lad din personlighed skinne igennem –

Lad din personlighed skinne igennem Tommelfingerreglen for at style dig selv til den første date skal være denne – lad din personlighed skinne igennem. Bær ikke noget, du ellers ikke ville have på. Vælg smykker, der ikke kun er aldersegnede, men som afspejler din personlige stil. Og det er præcis, hvad du vil have din date til at lægge mærke til – din personlighed. Uanset om det er guld stable ringe eller små diamantnitter, så vælg et stykke, der i sagens natur er dig. Find det perfekte smykke hos viclara smykker.

 

  1. Match mødested og aktivitet –

Match mødestedet og aktiviteten En anden nøglefaktor at huske er mødestedet og aktiviteten på datoen. Du ønsker ikke at bære super glamourøse stykker til en date i arkaden, uanset hvor meget en afspejling de er af din personlighed. Hvis du er på vej til daten lige efter arbejde, så skal du sikre dig, at det stykke, du vælger, er et alsidigt design.

 

  1. Sigt efter et afbalanceret udseende –

Sigt efter et afbalanceret look Mens du måske har en masse yndlingsstykker, som du vil have på til din første date, så sørg for at du ikke går overbord med tilbehøret. Du ønsker, at din date skal kunne se dig og ikke kun din fantastiske smykkesamling. Nogle gange vil en simpel guldvedhængshalskæde gøre det trick.

 

  1. Vælg øreringe baseret på dit ansigts form –

Vælg øreringe baseret på formen på dit ansigt Vælg øreringe baseret på din ansigtsform, så ornamentet kan definere og smigre de bedste træk ved dit ansigt. Øreringe fra The Earring shop er et godt valg.

 

  1. Vælg smykker baseret på din hudtone –

Vælg smykker baseret på din hudtone Selv hvis to personer ser meget ens ud med hensyn til teint og ansigtstræk, er der stor sandsynlighed for, at visse smykker simpelthen ikke vil se ens ud på dem, og det kan tilskrives deres forskellige hudtoner. Tag et kig på vores guide til valg af smykker baseret på hudfarve for at vide mere.

 

  1. Tilføj et samtalestartstykke –

Tilføj et samtalestartstykke Hvis du er bekymret for at løbe tør for ting at tale om på din første date, så kan smykker nemt komme dig til undsætning. Tilføj det mest unikke smykke, du ejer, eller noget, der kommer med en baggrundshistorie. Måske er det et arvestykke fra familien, en gave fra din bedste ven eller noget, du har hentet fra en af ​​dine rejser. Alt, hvad der kan få dig til at tale, hvis tingene bliver akavet stille.

 

  1. Vigtigst af alt: Hav det sjovt med dit look!

Lad ikke presset ved at imponere nogen ødelægge din stemning. Hav det sjovt med stykkerne, og vælg noget, du er komfortabel med at have på, men alligevel noget, der begejstrer dig. Når du er tilfreds med den måde, du ser ud på, er det bundet til at afspejle din selvtillid, og intet er mere sexet end selvtillid!