Picnic mad: 5 gode råd til din picnic mad

En picnic er som bekendt en slags måltid og fest på farten, og er en lidt anderledes måde at nyde lidt god mad og godt selskab i naturlige omgivelser på. hvis du og dine venner er i gang med at planlægge jeres næste picnic, så kan i godt begynde at glæde jer. For uanset om det drejer sig om en picnic i skoven, parken eller måske på stranden, så er enhver picnic et ofte kærkomment rutineskift – der samtidigt inkluderer noget lækker picnic mad. Hvis du dog skulle være i tvivl om hvilken mad, der passer bedst til jeres picnic, så bør du læse videre her. For her får du nemlig 5 gode råd, der både inkluderer nogle velafprøvede klassikere, såvel som et par lidt mere eksotiske indslag.

”If it ain’t broke, don’t fix it”

Du ligger uden tvivl inde med mindst ét minde om en usædvanligt god kartoffelsalat, som du fik serveret hos en af dine venner og bekendte. Kartoffelsalat er nemlig en vaskeægte favorit herhjemme, hvilket ikke blot skyldes dens fremragende smag. Kartoffelsalat er nemlig også en rigtig fleksibel ret, der faktisk kan varieres på næsten uendeligt mange måder. Og som picnic mad findes der faktisk ikke meget, der kan måle sig med den ydmyge kartoffelsalat. Så sørg hellere for at få lavet rigeligt. Der er nemlig overhængende fare for at der bliver spist op.

Den stegte kylling

Som picnic mad er et stykke kold stegt kylling altid en vinder. Denne ret har nemlig været en fast bestanddel af stort set enhver picnickurv, så længe folk overhovedet har taget på picnic. Og det gode ved kyllingen er desuden, at den gør sig utroligt godt med stort set al tilbehør. Fra grønne salater, pastasalat, brød og så selvfølgelig den førnævnte kartoffelsalat.

Brød, ost og pålæg

Ingen picnic mad ville være komplet uden noget godt brød med noget lækkert at komme på. I bør derfor absolut sørge for at få pakket rigeligt med gode oste og lækkert pålæg med som supplement til jeres brød. Med hensyn til brødet, så er der rigeligt med spændvidde. I kunne f.eks. vælge at tage lidt italiensk landbrød, groft rugbrød eller måske et nybagt baguette med i kurven.

Spansk æggekage

Hvis i har lyst til noget lidt mere anderledes picnic mad, så kunne i måske overveje at tage en spansk æggekag med i picnickurven. En spansk æggekage er med kogte kartofler er nemlig noget, der uden tvivl vil vække stor begejstring på jeres picnic. For at fuldende den spanske stemning, så kan i også vælge at få købt lidt Serrano skinke, Chorizo og Aioli, der fungerer som perfekt kompliment til denne lækre æggekage. Og så skal i selvfølgelig ikke glemme at tage en flaske god spansk rødvin med.

Crema de limon

For at afslutte på den iberiske halvø, så kunne i afslutte hele affæren med en god spansk dessert. Her tænkes der på den sommerfriske citroncreme, der vil fungere helt perfekt som opfriskende dessert. Og det bedste ved det hele er, at Crema de limon ikke tager mere end sølle 10 minutter at lave.