5 gode hobbyer til at tage med i parken

Vi danskere tilbringer som udgangspunkt meget af vores sommer udendørs. Hvis man ikke er så heldig at have en baghave, så vil den lokale park selvfølgelig være den næstbedste løsning. Og dette er der naturligvis rigtigt mange, der allerede har opdaget. De danske parker er nemlig ikke blot hyggelige; de er også utroligt smukke. Hvis du er på udkig efter noget at lave næste gang du er i parken, så bør du læse videre her. For her får du nemlig 5 gode bud på din næste hobby til parken.

Petanque

Dette populære franske kuglespil er efterhånden blevet en vaskeægte klassiker herhjemme. Faktisk vil det ofte være vanskeligt ikke at støde på et spil Petanque i løbet af en hvilket som helst givet sommer. Petanque egner sig nemlig perfekt til de lune sommeraftener på plænen i parken, hvor unge såvel som voksne kan tage et hyggeligt spil til det sidste tusmørke har lagt sig.

Motionsløb i parken

Hvis du er glad for at løbe i smukke omgivelser, så vil jogging være den perfekte hobby til parken. Findes der nemlig noget bedre end at snuppe sig en god løbetur i selskab med smuk natur og kvidrende fuglesang? Desuden er jogging i parken også en fantastisk måde at møde andre mennesker på, så hvorfor ikke trække i løbetøjet så hurtigt som overhovedet muligt?

Yoga eller Tai-chi i gruppe eller alene

Både Yoga og Tai-chi har et stort fokus på fleksibilitet, åndedræt og ikke mindst fysisk styrke. Men vidste du egentlig, at både den spirituelle Yoga disciplin såvel som kampsporten Tai-chi er usædvanligt velegnede til at blive dyrket i grønne omgivelser? Faktisk er det oven i købet overhovedet ikke vanskeligt at finde god undervisning i enten den ene eller anden, der foregår udenfor i parken i løbet af sommermånederne. Og den klokkeklare fordel ved at dyrke disse hobbier til parken sammen med andre er naturligvis, at man typisk vil føle sig mere motiveret og samtidigt være i godt selskab sammen med andre ligesindede.

Den gode gamle Frisbee

Måske den mest underkendte hobby til parken nogensinde. Ikke desto mindre er der en hel del fordele forbundet med at kaste med den gode gamle Frisbee i parken. For det første koste en ny Frisbee jo kun nogle ganske få kroner, hvilket gør den til en særdeles økonomisk hobby. For det andet får du selvfølgelig også en smule motion med i handlen, samtidigt med at du selvfølgelig har det rigtigt sjovt sammen med enten vennerne eller måske endda hunden.

Et godt slag Volleyball sammen med vennerne

Sidst men ikke mindst er Volleyball som skræddersyet til at blive spillet i parken. Dette skyldes naturligvis den minimale opsætning for at komme i gang. Det eneste der kræves er jo blot en bold, et net og så selvfølgelig nogle venner til at danne de to hold. Og så er Volleyball som hobby til parken langt bedre end Badminton, idet man jo ikke risikerer at ens bold vil flyve bort med vinden.