Hvad indeholder e væske? Kend din e væske

Hvis du er ny i e cigaretverdenen, kan det være svært at finde rundt i de mange nye begreber, og blandt andet kan en ting som e væske være et stort mysterium. Du skal selvfølgelig ikke være professor i e væske for at bruge det, men det er alligevel en god idé at vide lidt om det, før du går i gang. Læs derfor med her for at få svaret på, hvad e væske egentlig indeholder.

E væske med kendte e-numre

Al e væske består af flere forskellige ting, men de to ting, der er med til at give den damp, du kender fra din e cigaret, er vegetabilsk glycerin og propylenglycol – kendt som henholdsvis VG og PG. Selvom de to ting kan lyde som noget, du aldrig har mødt før, så findes både vegetabilsk glycerin og propylenglycol i forskellige fødevarer, som du møder i din hverdag.

Vegetabilsk glycerin udvindes fra vegetabilsk fedt, og oftest sker udvindingen fra forskellige plantefrø. I fødevareindustrien kendes vegetabilsk glycerin under e-nummeret E-422. Propylenglycol bruges typisk som tilsætningsstof, og det er godkendt over hele verden og kendes i fødevareindustrien under e-nummeret E-1520. Det nedbrydes i kroppen til eddikesyre og mælkesyre, og det er en helt ufarlig proces.

Udover vegetabilsk glycerin og propylenglycol indeholder e væske også nikotin, medmindre du vælger en variant, der er nikotinfri. Din e væske indeholder også naturlige aromastoffer, der er med til at give smag. Sidst men ikke mindst er der også demineraliseret vand i din e væske, og det er vand, der er blevet renset for mineraler, så der kun er helt rent vand tilbage.

Brug e væske til at nedtrappe nikotinforbruget

Det smarte ved e væske er, at du kan vælge at nedtrappe dit nikotinforbrug fuldstændig, som du har lyst til. Der findes nemlig e væske med forskelligt indhold af nikotin, og for eksempel kan du hos easy to smoke finde e væske med nikotinindhold, der varierer fra 0 mg til 20 mg. På den måde kan du selv beslutte, om du vil blive ved med at bruge nikotin, eller om du på sigt vil trappe ud af det. Den e væske med nikotin, du finder på easy-to-smoke.dk, indeholder alt sammen den renest mulige form for nikotin.

Frihed til at vælge, hvad du bedst kan lide

Endnu en af de mange fordele ved e væske er, at du helt selv kan bestemme, hvilken smag du helst vil have, når du bruger din e cigaret. Du får altså frihed til selv at finde ud af, hvad din favorit er, så du kan nyde din e cigaret på lige den måde, du allerhelst vil. Hos easy to smoke kan du finde e væsker med alle mulige forskellige slags smage, så uanset om du er til e væske med smag af frugt, slik, menthol eller andet, så kan du finde din yndlings e væske der. Og de indeholder naturligvis alle sammen det samme – nemlig vegetabilsk glycerin, propylenglycol, naturlige aromastoffer, demineraliseret vand og eventuelt nikotin.