Billige tennissokker slår de tunge mærker på pris og kvalitet

Tennissokker har fået et stort comeback de senere år og du har med stor sandsynlighed set dem i gadebilledet. De populære som aldrig før, de både sorte og hvide tennissokker, og det er ikke kun blandt unge. Også hos voksne, der nyder deres livs efterår og som måske ikke skænker deres sokker den store omtanke, er tennissokkerne blevet en fast del af garderoben.

Det store comeback har naturligvis sat sving i produktionen af tennissokker hos alle de store mærker. Der findes ikke det tøjmærke, der ikke laver tennissokker i dag. Variationen er ikke stor og det skyldes at opskriften er ganske simpel. Der er ikke sket det store siden tennissokkerne fik sit første gennembrud i 1960’erne og til i dag, hvor den regelmæssigt findes frem og dominerer gadebilledet på ny igen. Dette er et klart tegn på at man med tennissokken har at gøre med et par sokker, der virker og gør det de skal.

Vi tester tre forskellige tennissokker

Det er ikke helt billigt at købe sig 10 par tennissokker hos et af de førende brands. Man må eks. betale op mod 400 kroner for 10 par tennissokker, hvis der skal stå Nike eller Adidas på dem. Typisk køber man ikke så mange og det skyldes at prisen bliver mere fordøjelig, hvis man skruer ned på indholdet.

Det gør det nærliggende at se på, hvordan man kan spare penge når man køber nye tennissokker og om der er forskel i kvaliteten af de forskellige modeller man kan købe. Vi har testet 3 forskellige tennissokker: 1 par fra Adidas, 1 par fra Nike og et par fra Flottesokker.dk.

Billigste par tennissokker yder den største komfort

Helt fra starten af er der ingen tvivl om at tennissokkerne fra Flottesokker.dk er klart de lækreste par sokker. De er mærkbart blødere, hvilket sandsynligvis skyldes at der er brugt mere bomuld per sok og at denne er økologisk. Derudover har sokkerne fra Adidas og Flottesokker.dk de samme understøttende punkter – dette har tennissokkerne fra Nike ikke.

Der er altså ingen tvivl om at det godt kan betale sig at købe et par tennissokker, der ikke umiddelbart bærer et navn eller logo fra et af de tunge navne i branchen. Årsagen er ganske enkelt den, at sokkerne er lavet på fabrikker, der blot modtager en bestilling på x antal sokker og at disse skal have trykt et logo eller navn. At sokkerne fra Flottesokker.dk føles bedre er faktisk ikke overraskende, for her har vi jo at gøre med en shop som har specialiseret sig i lige præcis denne branche. Det ville faktisk være mærkeligt andet.

Køber man tennissokker fra Flottesokker.dk, får man 10 par for 290 kroner. Sokkerne er lavet en helt usædvanligt god kvalitet og har de samme understøttende punkter som de noget dyrere sokker. Som en helt særlig ting, er sokkerne fra Flottesokker.dk også lavet i økologisk bomuld. Det vil altså sige, at man her får bæredygtige sokker, der kan bæres med god samvittighed.