Fik du heller ikke rettet dine tænder da du var lille hos en bøjletandlæge?

Mange mennesker undgår en bøjle, fordi de synes det ser klodset ud eller de tror ikke de vil se godt ud med en bøjle på. Men sandheden er, at teknologien har ændret sig meget siden den tid og der er flere muligheder end nogensinde før. For eksempel er der nu Invisalign® behandlinger til rådighed – disse usynlige bøjler kommer i form af plastikskinner, der passer perfekt til din mund og kan let justeres efter behov. Disse skal skiftes ud hver anden uge og skal vaskes regelmæssigt. Det bedste ved Invisalign® er den usynlige effekt – ingen vil vide, at du bruger det! Derudover kan man nu også bruge lingualbøjler-skinnerne limer bagved tandkronerne så man ikke kan se dem. Det betyder, at du kan arbejde på dit smil samtidig med at du holder fast i din stil!


Har du ønsket, at du kunne have fået bøjler som barn, men det var ikke en mulighed, eller du ville ikke have dem på? Hvis ja, er du heldig! Invisalign er en diskret behandlingsmulighed til voksne, der ønsker at få rettet tænderne. 


Sådan virker invisalign
Invisalign er en revolutionerende bøjletandlæge behandling, der bruger klare plastikjusteringer i stedet for metalbeslag og wire til at rette dine tænder. Invisalign er skræddersyet til hver patient og flytter gradvist tænderne til korrekt tilpasning over tid. Alignerne er lavet af et gennemsigtig plastik materiale, som ikke kan ses når de bæres. De er også aftagelige, hvilket gør dem nemme at rengøre og vedligeholde. Derudover vil de ikke skade dit tandkød eller irritere indersiden af din mund, som traditionelle bøjler kan. Vil du gerne høre mere om invisalign, skal du kontakte den lokale bøjletandlæge her

Udover at være næsten usynlig, er der en række andre fordele, der gør Invisalign til et attraktivt valg for voksne, der ønsker mere lige tænder. For eksempel, da alignerne er aftagelige, behøver du ikke bekymre dig om, at mad bliver fanget i dem eller har svært ved at børste og bruge tandtråd på grund af metalbeslag. Du kan også fortsætte med at spise alle dine yndlingsfødevarer uden at bekymre dig om at beskadige dine aligners eller få mad fast i dem som med traditionelle bøjler. Derudover kræver Invisalign færre besøg hos tandlægen end traditionelle bøjler gør, hvilket betyder mindre tid uden arbejde eller væk fra aftaler. Endelig, fordi alignerne er lavet af et glat materiale i stedet for metalbeslag og wire, forårsager de langt mindre irritation end traditionelle bøjler gør dem mere behagelige for patienter, der vælger denne behandlingsmulighed.

Få nu rettet dine tænder, nu har du chancen!
Hvis du ikke fik chancen for at få bøjle, da du var ung, eller bare ikke kan lide tanken om at have metalbeslag på dine tænder, så overvej Invisalign som en alternativ metode til tandretning. Med sit praktisk talt usynlige design og adskillige fordele i forhold til traditionelle ortodontiske behandlinger kan det være den perfekte løsning for folk, der leder efter en diskret måde at få deres drømmesmil uden at ofre deres livsstil eller komfort under behandlingen. Uanset om du har brug for mindre tandjusteringskorrektioner eller større ortodontiske justeringer såsom afstandsproblemer eller overfyldning, så tal med din tandlæge i dag om, hvorvidt Invisalign kunne være det rigtige for dig!


Vil du gerne se mere om priser på tandregulering med invisalign, så se priserne på invisalign behandlinger her: Priser invisalign