5 gode idéer til din picnictur

Sommeren er som bekendt over os, og på trods af de problematiske tider vi lever i på nuværende tidspunkt, så er den alligevel noget der bør nydes i fulde drag. Hvis du er til en hyggelig picnic, så er det bare med at få trukket tæppet og picnickurven ud af gemmerne og tage en tur i dit nærmeste naturområde eller park. Men hvordan skaber man egentlig den helt perfekte picnic. For en picnic er jo mere end blot en madkurv, tæppe samt lidt kolde øl og sodavand. Læs videre her for at få 5 gode idéer til at lave måske den bedste picnic i verden.

Sørg for at din picnic ikke er for kompliceret

Nøglen til en god picnic er først og fremmest ikke at overkomplicere tingene unødigt. Du skal derfor for så vidt muligt kun tage det allermest nødvendige med i oppakningen. Mange folk glemmer nemlig helt, at man jo kommer til at skulle slæbe på alt picnic udstyret, og hvis man har for mange tunge ting med sig, så vil en picnic lynhurtigt blive alt andet end morsom. En stensikker måde at spare lidt vægt på er naturligvis, at udskifte porcelænet med pap- eller plasttallerkener og glas. Så slipper i oven i købet for opvasken bagefter.

Vær praktisk

Når der skal vælges med til din picnic, så vil det være en rigtig god idé at tage din indre praktiske gris i brug. lad derfor være med at vælge retter, der skal pakkes særskilt. Fokuser i stedet på hurtige og nemme retter, der kan spare plads. F.eks. kan du i stedet for at pakke krølsalaten, tomaterne og fetaosten i tre separate plastbeholdere måske prøve at forvandle disse ingredienser til færdigtfyldte pitas – der jo netop kun behøver en enkelt plastbeholder.

Undgå skrøbelige fødevarer

Der er ikke noget værre end moste og udtværede fødevarer, når i langt om længe kan brede picnictæppet ud på plænen. For at få en mindre griset picnic, så kan det på det kraftigste anbefales at du undgår at tage flødeis og flødeskumskagerne med i picnickurven. Flødeisen kan jo nemt smelte, og flødeskumskagerne kan i løbet af ganske få sekunder blive flad som en pandekage.

Planlæg mængden af mad

For at i ikke kommer til at ende med at skulle slæbe alle resterne med jer hjem igen, så er det selvfølgelig vigtigt at i nøje planlægger (for så vidt muligt) hvor meget mad i realistisk forventer at komme til at spise.

Husk køleboks

Næsten lige så vigtigt som selve maden er de obligatoriske kølebokse. Faktisk er kølebokse så vigtige, at i måske burde overveje at udskifte den gammeldags picnickurv med en eller to gode kølebokse eller tasker. En køleboks er nemlig det perfekte udstyr til at holde både drikkevarerne og så selvfølgelig maden friske og afkølede. Et godt ville i denne forbindelse være, at lægge jeres drikkevarer på køl et par timer inden de kommes i køleboksen. På denne måde vil i nemlig være garanteret dejlige kolde øl og sodavand, når i er på picnic. Desuden vil de kolde drikkevarer også kunne fungere som køleelement for jeres madvarer. I slår altså to fluer med ét smæk, hvilket selvfølgelig  er helt ideelt når der skal planlægges praktisk.