Valg af brevsprækkeskjuler: 3 tips til at vælge den rette

I 2012 trådte postkasseloven i kraft, og den betyder, at størstedelen af husstande skal have postkassen stående ud til den nærmeste offentlige vej. Mange ældre huse og lejligheder har dog stadig brevsprækker i hoveddøren, da det typisk har været måden, posten er blevet leveret. Men en brevsprække kan både give træk og være med til at byde indbrudstyven indenfor, og derfor kan det være en god idé at dække den til med en brevsprækkeskjuler. Læs her 3 tips til at vælge den rigtige brevsprækkeskjuler.

1. Husk at måle din brevsprække

Det første, du skal tænke på, når du skal købe en brevsprækkeskjuler, er, hvor stor din brevsprække er. Brevsprækkeskjulere findes nemlig i mange forskellige størrelser, og derfor giver det næsten sig selv, at du skal købe den helt rigtige størrelse, for at få det optimale ud af din brevsprækkeskjuler. Har den ikke den rigtige størrelse, kan du risikere, at den ikke virker efter hensigten – for eksempel ved stadig at lukke luft ind i huset. Hos ShobDK.dk kan du finde flere forskellige størrelser brevsprækkeskjulere, så du kan finde den, der passer bedst til din brevsprække.

2. Vælg en brevsprækkeskjuler med eller uden isolering

Et af formålene med at få en brevsprækkeskjuler kan være, at der kommer træk ind ad brevsprækken. I værste tilfælde kan det betyde, at du fyrer for gråspurvene, da al varmen fiser ud af hoveddøren i stedet for at blive i huset. Hvis det er tilfældet, kan det være en god idé at vælge en brevsprækkeskjuler, der har isolering. På den måde kan du få lukket godt af i din brevsprække, så du ikke længere skal bøvle med træk ind ad hoveddøren.

Det kan også være, at du ikke har brug for en brevsprækkeskjuler med isolering, men det kan også sagtens lade sig gøre at finde en model uden. På ShobDK.dk kan du finde flere forskellige modeller af brevsprækkeskjulere, der ikke har isolering, så du kan få lige den model, der passer dig.

3. Tænk over, hvad der passer til din dør

Det kan være, at du har en flot messing brevsprække, der passer godt til din hoveddør. Det kan også være, at du synes, at din brevsprække i børstet stål ikke behøver at være skjult, da den passer til huset. Men du behøver ikke at gå på kompromis med udtrykket på din hoveddør eller dit hus, når du vælger en brevsprækkeskjuler. Hos ShobDK.dk kan du nemlig finde brevsprækkeskjulere i flere forskellige modeller og af forskelligt materiale. Hvis du helst vil have en af messing, så kan du få det, og er du mest til børstet stål, så er det også en mulighed. Du kan altså sagtens tænke din personlige stil ind i dit valg af brevsprækkeskjuler.

Er du også klar til at blive fri for træk gennem brevsprækken i hoveddøren, eller vil du også forhindre indbrudstyven i på en let måde at finde ud af, om du er hjemme? Så kan du finde din brevsprækkeskjuler hos ShobDK.dk.