Unikke plakater til børn og voksne

William Morris tegnede tapet med en overflod af blomster. Henri Matisse lavede enkle bladlignende papirklip og satte dem sammen i sin sene periode. På hver deres måde er de berømte kunstnere, og deres værker – og ikke mindst reproduktioner – ses overalt. Hvis du også er en smule træt af Morris og Matisse og har brug for noget andet, så se med her. For når det skal være håndlavet og hyggeligt, og du kan lide den tegnede streg, kan du finde din næste plakat hos UnikPlakat.dk.

 

Skønne håndtegnede plakater til stue og køkken

Vi ved ikke helt, hvad det er, men vores såkaldt praktiske plakater til stuen og køkkenet kan altså noget. Vores kategori med praktiske plakater rummer en lang række plakater med mange håndtegnede illustrationer samlet på én flade. Det kan eksempelvis være vores bestsellerplakater med cocktails, som vi har i flere mundvandsfremkaldende versioner. Det kan også være øltyper, vin, gin, whiskey eller i den anden ende and sundhedsspektret; grøntsager og frugt. 

 

Vi har kaldt dem praktiske, fordi de rummer information, som du kan bruge på den ene eller den anden måde. Som på alle vores øvrige plakater er illustrationerne i fokus på vores lækre cocktail- og kaffeplakater. Vi har omhyggeligt udvalgt både streg og farve, så plakaten bliver én stor fest for øjne og senere gane. Under hver cocktail finder du så opskriften, så vejen til skål med vennerne er aldrig lang. Det samme gør sig gældende med de dejlige kaffetyper, som har hver deres opskrift stående under tegningen.

 

Plakaterne med øl, vin, gin og whiskey rummer eksempelvis information om forskellige ginmærker og øl- og whiskeytyper. Det er topdekorativt og enormt praktisk på samme tid. Og det må være det, vores praktiske plakater kan.

 

Grafiske kunstplakater

Du går ikke forgæves, hvis du bedre kan lide det enkle udtryk. Faktisk har vi som noget af det seneste kreeret en cocktailplakat og en kaffeplakat med et enkelt grafisk udtryk, som adskiller sig fra vores øvrige drinksplakater, hvor stregen er fri og legende. 

 

Mange af vores kunstplakater er skabt med et minimalistisk udtryk, som passer ind i en skandinavisk indretningsstil. Til de kulturelt-litterære typer, der som os elsker H. C. Andersen (man er vel fra Odense), kan vi anbefale vores eventyrplakater i rolige blågrønne nuancer. På hver plakat har vi fortolket eventyrets hovedrolleindehaver, så du også her får en unik H. C. Andersen plakat til din væg. Ydermere har vi dekoreret hver plakat med åbningssætningen fra det pågældende eventyr for nostalgiens og stemningens skyld.

 

Alt det andet

Ovenfor har vi kun lige skrabet overfladen af det efterhånden store udvalg, vi har opbygget. Hos os finder du nemlig også farverige plakater, dåbsplakater, alkohol ink-plakater, byplakater og citatplakater. Vi har også de søde, bløde plakater og finurlige fugleplakater humor, som vi elsker særligt højt. Så du kan nok se, at selvom du hverken finder Morris eller Matisse på vores hylder, så er der gode chancer for, at du alligevel kommer hjem med noget i kurven, når du besøger os. Vi glæder meget os til at se dig.