NovaSolar.dk: Bestil og få monteret din varmepumpe med få klik

Er du klar til at få en ny løsning til varme ind i dit hjem, så kan en varmepumpe være vejen frem. Og det behøver slet ikke at være besværligt at få en varmepumpe installeret i dit hjem – du kan nemlig bestille både varmepumpen og monteringen online, og så kan du kort tid efter nyde godt af at spare penge på din varmeregning. Læs mere her.

NovaSolar hjælper dig med levering og montering af varmepumpe

Har du brug for en varmepumpe i dit hjem, så kan den bestilles på nettet ligesom så meget andet. Og det behøver faktisk ikke være mere bøvlet end blot et par få clicks, og så er din varmepumpe på vej hjem til dig. Hos NovaSolar kan du nemlig finde et bredt udvalg af kvalitetsvarmepumper, der kan hjælpe dig med miljøvenlig opvarmning af dit hjem, og du kan se hele udvalget her på novasolar.dk.

NovaSolar kan også hjælpe dig med monteringen af din varmepumpe. De har nemlig masser af erfaring med montering og servicering af varmepumper, så du får den bedste start på livet med din nye løsning til varme i hjemmet. De kan levere og montere over hele landet, og fra du bestiller, til din varmepumpe er færdigmonteret, går der ofte kun omtrent 1-3 uger.

Lad en varmepumpe hjælpe dig med at skære ned på din varmeregning

Der er masser af fordele ved at vælge en varmepumpe, hvad enten du erstatter din elvarme med en luft til luft varmepumpe eller dit olie- eller gasfyr med en luft til vand varmepumpe. Du kan nemlig spare rigtig mange penge ved at skifte din forældede varmeløsning ud med en mere opdateret version, og fordelene er endnu større, hvis du investerer i en luft til vand varmepumpe, og du i forvejen har et velisoleret hus og gulvvarme. Ifølge SparEnergi og Energistyrelsen kan du i det tilfælde faktisk spare helt op til 70% af din varmeregning, og det bliver jo hurtigt til mange penge, som du så kan bruge på masser af andet i stedet.

Find den varmepumpe, der passer til dit hjem

Det er ikke alle varmepumper, der passer til alle hjem, og derfor er det vigtigt, at du ikke bare klikker den første den bedste varmepumpe i kurven og får monteret. For eksempel er det en god idé at overveje, hvor stort dit hus er, og om du skal have en varmepumpe til dit sommerhus eller din helårsbolig. Kigger du på varmepumpe til dit sommerhus, kan du ofte nøjes med en lidt mindre effektiv model, og de store mærker som Mitsubishi og Panasonic laver også modeller af varmepumper specifikt til sommerhuse. Men er din varmepumpe til din helårsbolig, kan det helt sikkert godt svare sig med en mere effektiv varmepumpe, da den på sigt kan gøre mere for dig. Kig eventuelt de forskellige modeller igennem på novasolar.dk, eller lad NovaSolar hjælpe dig med at finde den bedste løsning til lige netop dit hjem.