Leasing af BMW: 3 tips på vejen

Drømmer du om en BMW, kan leasing være vejen frem for dig. Der er mange gode fordele ved at vælge leasing af BMW fremfor at købe den, og overvejer du denne løsning, så er der nogle ting, der er gode at have med i tankerne. Derfor får du her 3 tips til leasing af BMW.

1. Få mere BMW med leasing af let brugt premiumbil

Selvom en BMW er en lækker bil i sig selv, så er der altid en eller anden type ekstraudstyr, der kan give dig meget mere køreglæde i hverdagen, men som kan være dyrt at få med i købet, hvis du skal lave leasing på en helt ny BMW, eller hvis du skal købe bilen selv. Men hos Agilease kan du vælge leasing af en let brugt BMW, der selvfølgelig stadig ser lækker ud og fungerer upåklageligt og på den måde få mere bil for dine penge. Agilease kan hente biler hjem fra Tyskland, så de kan i langt de fleste tilfælde finde lige præcis den model, du drømmer om med det rette ekstraudstyr, så du kan få alle dine BMW drømme opfyldt.

2. Vælg den leasing af BMW, der passer til dig

Når du skal finde leasing af BMW, så skal du også vælge den type, der passer til dig. Det kan kræve lidt research, for der findes flere former for leasing, der indebærer noget forskelligt. Der findes for eksempel operationel leasing, hvor du på forhånd regner ud, hvor meget du regner med at køre hvert år og betaler et fast beløb hver måned, der dækker reparationer, service med mere, og du afleverer bare bilen tilbage efter endt leasingaftale.

Derudover findes der finansiel leasing, der svarer lidt til at købe bilen på afbetaling. Du har total frihed i leasingperioden, i forhold til hvor langt du kører i bilen, men til gengæld står du selv for al drift på bilen i perioden. Desuden skal du selv købe bilen for et forudbestemt restbeløb, når aftalen er slut.

Der findes også sæsonleasing, hvor du kun behøver at betale for bilen i den periode af året, hvor du kører i den. Det er især en god løsning til dig, der gerne vil køre i en smart sportsvogn om sommeren og en mere praktisk bil om vinteren.

3. Find en fleksibel leasingudbyder

For den optimale leasing af BMW er det en god idé at finde en fleksibel leasingudbyder. Hos Agilease tilpasser de leasingaftalen efter dine behov, så du får mere fleksibilitet i hverdagen. På agilease.dk kan du læse meget mere om, hvad Agilease kan tilbyde dig, og hvad de forskellige former for leasing omfatter. Du kan også se udvalget af biler her. Har de ikke den BMW hjemme, som du gerne vil lease, kan de også hjælpe dig med at finde den rette, så du ikke skal gå på kompromis med hverken bildrøm eller ønsker om forskelligt ekstraudstyr, der gør det lidt sjovere at køre i din BMW.