Hvilken grus bruges til hvad? 4 gode tips

Grus kan bruges til rigtig mange forskellige ting, fordi der findes rigtig mange forskellige typer grus, der alle har deres egne egenskaber. Du kan bruge grus til alt fra at lave ny indkørsel til at pudse en mur eller en sokkel op med, så mulighederne er altså mange, og vil du gerne have tips til, hvad du kan bruge grus til, så får du 4 her.

1. Brug grus til at lave stisystemer i din have

Vil du gerne indrette din have, så du kan gå rundt blandt bedene på små stier, kan du bruge grus til at lave stisystemer af. Bruger du grus til at lave dine stier, er der ikke nær så meget vedligeholdelsesarbejde, som hvis du for eksempel laver stier med fliser. Grus er også et billigere materiale, så det vil ikke koste dig nær så meget at starte på at lave dine stier, som hvis du lavede det med fliser. Skal du anlægge stisystemer på Sjælland, kan du købe dit grus hos Grusogaffald.dk.

2. Forskelligt grus kan bruges i din indkørsel

En indkørsel kan også snildt bygges op med forskelligt grus. Laver du en indkørsel, så skal du bygge den op af forskellige lag grus, hvor du starter med geotekstil, derefter bundsikringsgrus, så stabilgrus, dernæst afretningsgrus og til sidst fliser eller sten afhængigt af, hvad du synes er rarest. Grusogaffald.dk kan både levere bundsikringsgrus, stabilgrus og afretningsgrus på Sjælland, så uanset hvor på Sjælland du bor, kan de hjælpe dig.

3. Puds muren op med grus

En facade kan ind imellem trænge til en opdatering, og det kan også gøres med grus. Du kan nemlig bruge pudse muregrus til at pudse muren op, eller du kan bruge det til at isolere omkring huset på soklerne. Grusogaffald.dk har også pudse muregrus, og de kan levere alle steder på Sjælland i løbet af 1-3 dage.

4. Grus kan bruges i betonblandinger

Skal du blande beton kan du også bruge grus, der både går under navnet støbemix eller ærtegrus. Materialet er lavet af sand, grus og småsten, og du kan bruge det i rigtig mange forskellige betonblandinger. Det kan bruges til rigtig mange forskellige ting, så du kan støbe mange forskellige ting af materialet, når det blandes med sand og cement, for eksempel kan du bruge det til at støbe fundamenter og gulve.

Skal du have grus leveret til Sjælland, så hjælper Grusogaffald.dk dig gerne, så du kan komme videre med dit projekt. Om du bor i København eller Korsør, kan de levere til dig på forskellige måder, så du selv kan bestemme, om du vil have dine materialer leveret i bigbags eller løsvægt på kantstenen eller have dem hejst med grab over hækken og ind i haven. På Grusogaffald.dk kan du hurtigt udregne både pris og mængde, så du kan få et overblik over dit projekt og planlægge dit arbejde. Grusogaffald.dk sidder også klar på telefonen på hverdage, hvis du har spørgsmål eller brug for et godt råd.