BMC Leasing: 6 fordele ved BMC leasing

Billeasing er blevet rigtigt populært i Danmark, hvilket b.la. skyldes at det nu er muligt at få drømmebilen hjem i garagen til en pris, som man rent faktisk har råd til. når dette så er sagt, så kan det ofte føles nærmest uoverkommeligt at skulle navigere sig igennem virvaret af leasingselskaber på nettet. Heldigvis findes der nu en løsning, der gør det muligt for dig at slippe for al besværet forbundet med billeasing. Denne løsning hedder ganske enkelt BMC Leasing. Prøv bare at se de fordele du får ved at vælge BMC Leasing.

1. Ingen skjulte afgifter og gebyrer

Skjulte udgifter og ekstragebyrer er et af de områder, som rigtig mange folk desværre brænder fingrene på når det kommer til billeasing. Det kan nemlig ofte være nemt at komme til at overse alt det, som er skrevet med småt. Og dette kan komme til at koste dig dyrt i den lange ende. Dette slipper du dog helt for at skulle bekymre dig for hos BMC Leasing, og du vil 100% aldrig blive overrasket af tårnhøje ekstragebyrer. Derudover kan du her også finde landets billigste dokumentgebyr ved opstarten på leasingaftalen – der er billigt prissat til blot 1899 kroner. Og dette matches ganske enkelt ikke af andre leasingfirmaer på markedet.

2. Samarbejde med FDM

Når det gælder billeasing, så ønsker man sig som kunde jo altid den størst mulige sikkerhed. Heldigvis samarbejder BMC Leasing med FDM, der således tjekker samtlige af firmaets biler – både når de udleveres, og ikke mindst når de skal afleveres igen. På denne måde slipper du for at skulle stresse over om alting nu foregår på rimelig vis.

3. Specialister i brugtvognsleasing

Hvis du er på udkig efter en billig type billeasing, så vil BMC Leasing være et helt oplagt valg. BMC Leasing er nemlig specialister i brugtvognsleasing, der gør det muligt for dig at få fingrene i en god bil til en markant billigere pris. Og hvis du tror at der her er tale om en bilpark bestående af nogle faldefærdige gamle vrag, så kan du godt tro om igen. Samtlige biler hos BMC Leasing har ganske få år på bagen, og fungerer helt som de skal.

4. Biler i en hver prisklasse

Fleksibiliteten i firmaets priser er en anden klokkeklar fordel ved at vælge BMC Leasing som dit næste leasingselskab. Prøv bare at tage et kig på deres hjemmeside – BMC Leasing – og du vil nu blive præsenteret for en lang række bilmodeller i alle prisklasser fra 1000 til 3000+ kroner i månedlig ydelse.

5. Kortids leasing

En anden fordel ved at vælge BMC Leasing er, at du hos dem også har mulighed for at vælge kortids leasing. Dette er en helt perfekt løsning, hvis du f.eks. kun skal bruge bilen i ganske kort tid – eller hvis du måske bare har lyst til at få ny bil hvert halve år.

6. Mange muligheder

Sidst men ikke mindst, så vil du også kunne finde et væld af forskellige billeasing muligheder hos BMC Leasing. F.eks. vil du kunne vælge at lease en bil med eller uden anhængertræk, biler med automatgear, stationcars og endda biler til rygere. Bedre bliver det da vist ikke.