2020’s 5 bedste sommeraktiviteter til haven

2020 er som du desværre nok har bemærket et temmelig anderledes år i forhold til stort set alle andre år. Med Coronavirussen er der nemlig blevet lagt en noget så betragtelig dæmper på vores ellers normalt vilde sommerferieplaner. Udlandsrejserne er dermed sat på ubestemt pause, og vi må nu alle sammen forsøge at få det bedste ud af en vanskelig situation. Heldigvis kan man dog sagtens få sig en god sommerferie derhjemme i baghaven. Det kræver blot en lille smule fantasi. Hvis du alligevel skulle mangle inspiration til at blive underholdt derhjemme, så bør du nu læse denne artikel. For her får du nemlig 5 af de bedste ting du og din familie kan foretage jer i haven denne sommer.

Find de farvede kridt frem

Hvis du har en indkørsel, så kunne du f.eks. finde de gode gammeldags farvekridt frem til en hyggelig stund sammen med ungerne. Selvom en indkørsel teknisk set ikke er en del af baghaven, så tilgiver du nok os for at have kommet denne lille idé på listen. For med farvekridt kan du og børnene nemlig skabe det ene mesterværk efter det andet – og samtidigt få dem væk fra deres skærme til fordel for noget lidt mere kreativt.

Slå telt op i baghaven

Når det kommer til sommeraktiviteter i haven, så er der ikke meget der kan måle sig med at overnatte i telt sammen med ungerne. Baghaven er nemlig det helt perfekte sted at lave en lille mini campingferie, og samtidigt give ungerne en chance for at opleve haven på en helt anden måde. Slå derfor teltet op sidst på eftermiddagen, og hyg jer med at fortælle historier inden i kryber i soveposerne.

Filmaften i det fri

Hvorfor ikke benytte chancen til at tage din projektor i brug til en hyggelig filmaften i det fri. Hvis du ikke skulle have et oprulleligt filmlærred, så skal du dog ikke fortvivle af denne grund. Du kan nemlig også anvende nogle store stykker hvidt papir som alternativ. Så find de bløde puder og tæpper frem, og nyd en dejlig aften i filmenes tegn.

En lur i hængekøjen

Der findes ikke noget bedre end din baghave til at nyde en sommerstund i en hængekøje med en god bog og noget koldt at drikke. Det eneste du behøver er nemlig blot to træer eller pæle, og du vil nu kunne gynge solnedgangen i møde mens nattergalen synger dig i søvn.

Grillaften med vennerne

Sidst men ikke mindst, så findes der næppe noget der er mere hyggeligt end at få tændt op i grillen, og nyde noget god mad sammen med enten vennerne eller familien. I kunne jo f.eks. lave et sammenskudsgilde, hvor hver eneste gæst medbringer en ret – eller måske blot noget at komme på grillen. Afslut måske endda aftenen med den ovennævnte film i det fri.

Konklusion

Som du kan se, så er der faktisk masser af ting du kan få tiden til at gå med derhjemme i haven. Hvem ved, måske vil du ikke engang have den store lyst til charterferien i 2021, når verden forhåbentligt har endelig fået bugt med Coronavirussen.